Meedoen aan clinic trailerladen van Annemarie van der Toorn? Geef je nu op!

20 maart 2017
20 maart 2017 Arjen

Meedoen aan clinic trailerladen van Annemarie van der Toorn? Geef je nu op!

Ben jij abonnee van de Hoefslag en heb jij een paard met een trailerlaadprobleem? Lees dan snel verder! Het is voor een groot aantal paardenliefhebbers zeer herkenbaar: je paard weigert om de trailer in te gaan. Dit kan behoorlijk lastig en ook gevaarlijk zijn. Stel je moet bijvoorbeeld met spoed naar de dierenarts met de trailer, wat doe je dan? Wij zijn daarom ook zeer verheugd om bekend te mogen maken dat Annemarie van der Toorn een clinic over trailerladen verzorgd tijdens de Hoefslag Masterclass met als thema: “Leer je paard beter begrijpen”. En jij kunt daaraan deelnemen!

Voor abonnees van de Hoefslag is het nu mogelijk om zich op te geven voor de clinic van Annemarie van der Toorn tijdens de Hoefslag Masterclass. Op 20 mei zal het terrein van de Rotterdamsche Manège / CHIO Rotterdam in het teken staan “Je paard beter begrijpen”. Deze educatieve en leerzame dag is gevuld met leuke clinics van echte paardenmensen. Gedragstrainer Annemarie van der Toorn kan uiteraard niet aan het lijstje ontbreken.

Dus, heb jij een paard dat niet de trailer ingaat? Dan is dit je kans! Wanneer je in een straal van 25 kilometer rond Rotterdam woont en het niet lukt om je paard zelf te brengen, is het in overleg mogelijk dat Annemarie je paard voorafgaand aan de demonstratie op komt halen. Heb jij interesse, stuur dan snel een mail naar masterclass@mediaprimair.nl en misschien heb jij binnenkort een paard die makkelijk de trailer op gaat!

Koop je tickets hier