Probarn Animal Feeds hoofdsponsor van Hoefslag Masterclass

2 mei 2017
2 mei 2017 Arjen

Probarn Animal Feeds hoofdsponsor van Hoefslag Masterclass

Wij zijn erg blij en trots bekend te mogen maken dat Probarn Animal Feeds de nieuwe hoofdsponsor is van de Hoefslag Masterclass! Deze topleverancier van diervoeder producten voor onder andere paarden heeft zich voor twee jaar aan het educatieve en gezellige evenement verbonden. Probarn Animal Feeds levert een uniek en revolutionair paardenvoer dat speciaal op maat kan worden gemaakt.  Teveel of te weinig energie, verzuring, blessures of zelfs problemen met de vruchtbaarheid? Probarn komt samen met jou tot een oplossing! Hun concept past geheel in het teken van de Masterclass van 2017: Je paard beter leren begrijpen.

Dieetwensen van je paard
Je paard begrijpen is iets wat iedere paardenliefhebber nastreeft. Hierbij komt ook een stukje inzicht in de dieetwensen van je paard bij kijken. Om je paard van een zo compleet mogelijk dieet te kunnen voorzien is kennis van de mineralenhuishouding nodig. Probarn kan je hierbij helpen. Deze diervoederspecialist maakt gebruik van diverse analyses waardoor zij perfect kunnen zien welke vitaminen en mineralen er in overvloed zijn en aan welke een tekort is. Hierdoor weten zij precies waar de behoeftes liggen van de paard. Dit zorgt voor gezondere dieren en dus minder kosten op het gebied van gezondheid en vruchtbaarheid!

Experts
Probarn is 20 mei aanwezig om jou alles te leren over een goed dieet voor jouw paard en hoe je zijn of haar dieet kunt verbeteren. Naast Probarn stikt het van de experts op de Hoefslag Masterclass. Zo leer je onder andere meer over longeren van expert Lammert Haanstra, meer over trailerladen van gedragsdeskundige Annemarie van der Toorn, meer over jonge paarden africhten van Luc van Moorsel, meer over het perfecte bit van bitfitter Karin Toetenel samen met Grand Prix-ruiter Laurens van Lieren en alles over de paardenanatomie van dierenfysiotherapeute Gisella Bartels. Tristan Tucker laat ons zien waar je paard nou daadwerkelijk blij van wordt en wat je daarvoor nodig hebt. Koop nu snel je tickets en ben erbij!